Portwest A740 Powertool Pro - Nagy teljesítményű védőkesztyű

Portwest A740 Powertool Pro - Nagy teljesítményű védőkesztyű
Portwest A740 Powertool Pro - Nagy teljesítményű védőkesztyű
A Portwest A740 Powertool Pro egy nagy teljesítményű védőkesztyű, amely kényelmet, tartósságot, ütésállóságot és stílusos dizájnt ötvözi. Szintetikus bőrből, gumiból, lycrából, spandexből és neoprénből anyagokból áll. A Powertool Pro kesztyű a legjobb választás az elektromos szerszám használók számára.
A kesztyű ergonomikus kialakítású és jól illeszkedik a kéz formájához. A tenyéren lévő speciális gumi párnák védelmet nyújtanak az ütésekkel és rezgésekkel szemben. A kesztyű ujjai rugalmasak és mozgékonyak maradnak minden helyzetben. A csuklórészen lévő tépőzáras rögzítés lehetővé teszi a kesztyű könnyű fel- és levételét.
A kesztyű alkalmas különféle ipari és háztartási feladatokra is. Használható fúrásra, csavarozásra, kalapálásra vagy fűrészelésre is anélkül hogy elveszítené a tapadást vagy sérülne a bőr. A kesztyű anyaga légáteresztő és nedvességelvezető tulajdonságú így nem okoz verejtékezést vagy kellemetlen érzést munka közben.
A Portwest A740 Powertool Pro védőkesztyű egy minőségi termék amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. Ha egy megbízható védőkesztyűt keres ami hosszan tartós marad akkor ez az Ön terméke.
Bővebben
4 535 Ft
Részletek
Szín: fekete
Anyag: Szintetikus bőr, Gumi, Lycra, Spandex, Neoprén
EU-szabvány: EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 2.1.2.1.X, ANSI/ISEA 105: 2016 CUT Level A2, AS/NZS 2161.2,AS/NZS 2161.3
Adatok
Gyártók
Portwest
Cikkszám
A740BKR