Szűrés

Méret
Gyártó
Termék státusza

Póló - pulóver

A munkaruházat fontos része a munkavédelemnek és a szakmai megjelenésnek. A munkaruházat különböző típusai között megtalálhatóak a pólók és pulóverek is.

A pólók általában könnyű, légáteresztő anyagból készülnek, ami lehetővé teszi a bőr számára a lélegzést és a hőmérséklet szabályozását. A pólók különböző színekben és mintákban kaphatóak, így könnyen illeszkedhetnek a cég arculatához és az egyes munkakörök igényeihez.

A pulóverek viszont melegebbek és vastagabb anyagból készülnek. Alkalmasak hidegebb időjárásban való viselésre vagy olyan munkakörökben, ahol fontos a test melegen tartása. A pulóverek is kaphatóak különböző színekben és stílusokban.

Mindkét típusú ruhadarabot érdemes olyan anyagból választani, ami strapabíró és könnyen tisztítható. Fontos figyelembe venni azt is, hogy milyen munkakörben fogják viselni őket: például ha vegyszerekkel dolgoznak, akkor érdemes olyan anyagot választani ami ellenáll ezeknek.

Összességében elmondható tehát hogy a pólók és pulóverek fontos részei a munkaruházatnak. Kiválasztásukkor érdemes figyelembe venni az adott munkakör igényeit és az időjárás viszonyait is.