Szűrés

Méret
Gyártó
Termék státusza

Munkakabát, dzseki

A munkaruházat fontos része a munkakabát vagy a dzseki. Ezek a ruhadarabok védelmet nyújtanak a munkavállalóknak a különböző időjárási viszonyokkal szemben, valamint megóvják őket az esetleges sérülésektől és szennyeződésektől.
A munkakabátok és dzsekik különböző anyagokból készülhetnek, például pamutból, poliészterből vagy kevert szálakból. A választott anyag függ a munkakörnyezettől és az elvégzendő feladatoktól. Például egy építkezésen dolgozó munkás számára fontos lehet egy erős és strapabíró kabát, amely megvédi őt az éles tárgyaktól és a poros környezettől.
A munkakabátok és dzsekik tervezésekor fontos figyelembe venni a biztonsági előírásokat is. Sok esetben szükséges lehet láthatósági elemeket (például fényvisszaverő csíkokat) elhelyezni rajtuk annak érdekében, hogy a munkavállalók jól láthatók legyenek sötétben vagy rossz látási viszonyok között.
A kabátok és dzsekik kialakítása során figyelmet kell fordítani arra is, hogy kényelmesek legyenek viselni. A megfelelő méretű és szabású ruhadarab nem akadályozza a mozgást és nem okoz kellemetlen érzést viselése közben.
Összességében elmondható tehát, hogy a munkaruházatban található munkakabátok és dzsekik fontos szerepet töltenek be abban, hogy biztonságosan és kényelmesen végezhessük el feladatainkat. Érdemes tehát odafigyelni arra, hogy megfelelő minőségű és méretű darabot válasszunk magunknak.

-15%
MARMOT dzseki
27 390 Ft 
23 190 Ft