Szűrés

Méret
Termék státusza

Eső elleni ruházat

A munkaruházat fontos része az eső elleni ruházat. Az eső elleni ruházat célja, hogy megvédje a viselőjét az esőtől és a nedvességtől. Ez különösen fontos olyan munkakörökben, ahol a munkavállalók hosszú ideig tartózkodnak a szabadban és ki vannak téve az időjárás viszontagságainak.

Az eső elleni ruházat vízálló anyagból készül, például PVC-ből vagy poliészterből. Ezek az anyagok nem engedik át a vizet és ezzel megakadályozzák annak behatolását a ruházat belsejébe. A legtöbb esetben ezek az anyagok lélegzőek is, ami azt jelenti, hogy lehetővé teszik a test párolgását és megakadályozzák a verejtékezést.

Az eső elleni ruházat különböző típusai közé tartoznak az esőkabátok, az esőnadrágok és az esőköpenyek. Ezeknek a termékeknek általában van kapucnija is, ami további védelmet nyújt az arc és a fej számára.

Az eső elleni ruházatot érdemes olyan színekben választani, amelyek jól láthatóak rossz időben is. A fényvisszaverő csíkokkal ellátott termékek még biztonságosabbá teszik a viselésüket.

Összességében elmondható, hogy az eső elleni ruházat fontos része minden munkaruházati kollekciónak. Megfelelő védelmet nyújt az időjárás viszonttagságaitól.